Nove biciklisticke stazeModeratori: misaxtr, Hari, XTR, Ciklo
62 Posta • Stranica 1 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Nove biciklisticke stazehttp://www.novibeograd.org.yu/default.a ... =2240&od=0
Spominje se 50 km novih staza, hajde da vidimo i to cudo, mada se o tome vec dugo govori, a nikakvih rezultata nema. I postojece su u ocajnom stanju, i nove ce ako se odnos gradjana i grada prema njima ne promeni postati takve...
Zbog svega toga, navalite u sumu dok je jos suvo i lepo vreme, greota je voziti po asvaltu, bice za to prilike...
A sto se tice staza, u potpunosti se slazem, mislim da ce samo da "podvuku zutim" ![]() ![]() MTB do groba a i posle...
Imam čudan utisak da niko od nas nije ni čitao onaj članak
Gde ima mogućnosti? Hahahahah... Ali ono što me je nar'to dojmilo... OT... служба месних заjедница на терену jе обишла потенциjалне локациjе и предложила да се на њима направи око 4700 нови паркинг места. У питању су делови зелених површина поред тротоара Pitam se da li je iko od njih, ikad u životu, bar POGLEDAO plan nekog evropskog grada i video koliko OGROMNIH parkova tamo ima. Jbt, mogao sam da prođem Hag po dijagonali i da 2/3 puta ne izađem iz šume... A naše arhitekte, koji su projektovali grad bez parking prostora i zgrade bez garaža treba retroaktivno streljati.
Ma da, od NBGD-a prave kokosinjac, u poredjenju sa centrom je siroko i zeleno medjutim gde god nadju zgodno mesto tu zgradu posade... Sto se tice parking mesta u Bloku 1 ce da sruse parking za okolne zgrade i naprave komercijalni... Bezobrazluk teski...
Na NBGD-u se lako mogu napraviti bic. staze koje ne bi isle po trotoaru, ima toliko sirokih pesackih ostrva.
Re: Nove biciklisticke stazeStaza je skoro gotovo. Naravno, najbolji deo su mi oboreni trotoari. Naime stavili su spustene ivicnjake, ali nisu spusteni skroz do trotoara. To treba doziveti da biste shvatili.
Evo par slika: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Per Aspera Ad Astra
http://www.ehotim.com/blog/category/putovanja/biciklizam
Re: Nove biciklisticke stazeHa, ja sam malopre prosao bas gde si slikao prve 2 slike, bezveze je odradjeno to sa ivicnjacima, sa specijalkom moras da stanes da bih se popeo.....e sto i bilo dobro da se sve opstine spoje sa stazama, mada ko zna mozda i to dozivimo jednog lepog dana
---------------------------------------------
SCOTT Afd Team Issue Jean Dela Tour SCOTT SUB 10
Re: Nove biciklisticke stazeGandijeva ulica!
U Beogradu se to tako radi
Re: Nove biciklisticke stazeBiciklisti vise nisu nigde sigurni!!!
![]() Per Aspera Ad Astra
http://www.ehotim.com/blog/category/putovanja/biciklizam
Re: Nove biciklisticke staze
E ovo je definitivno PRAVO stanje urbanog biciklizma kod nas... ![]() ![]() ![]() MTB do groba a i posle...
Re: Nove biciklisticke stazeSada je svejedno isao ulicom ili stazom, uzas
---------------------------------------------
SCOTT Afd Team Issue Jean Dela Tour SCOTT SUB 10
Re: Nove biciklisticke stazePozdrav svima, ja zivim vec neko vreme u Stokholmu i evo da iznesem kako je to ovde uradjeno sto se tice biciklistickih staza. Bukvalno se ceo grad moze obici biciklom preko staza odredjenih upravo za tu namenu. Logika vlasti je da je bolje da narod tera'' tocak '' em manje zagadjuje em je zdravije. Ni u ludilu se ne moze zamisliti bahatost vozaca koja se vidja kod nas ili bar koju sam ja vidjao u mom Beogradu. Secam se prva stvar na koju su me upozorili ovde '' nemoj slucajno da ne propustis biciklistu'' i u tom fazonu uopste. Jednostavno biciklisti su ovde zakon. Eto toliko, bar neki utisci.
Re: Nove biciklisticke staze
Preduhitrio si me, ja sam bio dobre volje da slikam taj biser niskogradnje... i zaheftam ga nekom u čelo... A one metalne šipke pred svaki prelaz su im poseban biser... valjda bi trebalo da je svima jasno da se ulica prelazi tako što se bicikl pregura...
Re: Nove biciklisticke stazeBilo bi lepo da celi grad bude obuhvacen biciklistickim stazama...(koliko god je to moguce).
Doći ću ti u snovima
da ti ukradem poljupce neka vrijeme samo leti jos uvijek volim te... http://www.juraifilm.com/
62 Posta • Stranica 1 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5