Ta naknada ti je za otvaranje paketa. MAFIJA
Nemam sta reci, stvarno smo najgori. Maltene moras dodat 50% od vrednosti samo za nase lopove.
Pitam se samo kuda to idemo
Nego, jesi morao ici u carinu po paket ili?
Online prodavnice.. vasa iskustva?Moderatori: misaxtr, Hari, XTR, Ciklo jbg.a znaci poceli jos vise da DERU.
Ta naknada ti je za otvaranje paketa. MAFIJA Nemam sta reci, stvarno smo najgori. Maltene moras dodat 50% od vrednosti samo za nase lopove. Pitam se samo kuda to idemo
Nego, jesi morao ici u carinu po paket ili?
Ma ne, posta je kod mene u zgradi, postar samo zvrce dole i kaze silazi imas paket
Ne, ta sa avatara je stara, vec je prilicno pohabana tako da sam morao da je zamenim.
Nego psiho, nadam se da nece i tebi da lupe porez za te spojnice! Sreca pa nisam poslao Sramove, one su u boji zlata, tako da bi ih verovatno tretirali kao nakit
Ciklopia...Eto i mene posle duzeg vremena na berzi,na znam sta je gore,kad rikne kompjuter,ili kad treba da skinem srednji pogon na koji ne mogu ni alat da stavim od rdje...
Elem,procitao sam letimicno vase poruke,borite se sa PDV-om,carinom,rokovima isporuke,itd.Da budem realan,i ja imam malih problema sa mojom isporukom,ali mi se cini da sam nasao resenje i za taj problem.Ono sto ja mogu da vam obecam,a to su maloprodajne cene iz radnje gde sam radio,sa par evrica vise za put koji placam,a vama ne predstoji nista drugo nego da me probate.Pakovanja ce normalno biti u originalnim kutijama,roba koja se naruci do cetvrtka pre podne,bice kod mene najkasnije u subotu,a meni ostaje samo da cene koje vama trebaju proverim za dan-dva.Toliko za sada....
Jel pazari neko od vas nesto od kako su stupile na snagu nove "carinske povlastice"?
Nego, Toni kaci cenovnik, HITNO! Make Tea, Not War!
Apsolutno, evo ja se nadam za neke SPD patike i par stvarčica iz SigmaSport ponude. Prema tome, Toni, ako napraviš pravu stvar u ovo (pravo) vreme - biće to BUM! Željno iščekujemo!
Re: Online prodavnice.. vasa iskustva?Evo da dignem temu, jel istina da je podignut limit za robu bez carine na 100 Eur?
pozdrav
Re: Online prodavnice.. vasa iskustva?Nije.
Meni su stigla danas dva sedišta sa chainreactiona. +2 soma /sedištu -2 soma nameti
Re: Online prodavnice.. vasa iskustva?Cekajte narode dali neko moze da napise danas ukratko koliko sve to kosta kada se uzima proizvod ispod 100e sta nam sve jos kace u ovoj lopovskoj drzavi i kolike su cene transporta..hvala unapred
Re: Online prodavnice.. vasa iskustva?Putni troskovi zavise od sajta do sajta tj. prevoznika i velicine paketa, a onda na tu cenu ide 10% carina pa na to 18% PDV, ne znam da li ide jos neka taksa.