Erićeva druga juniorka u Belgiji

Jelena Erić zauzela drugo mesto u konkurenciji od 20 juniorki.
Sreda, 2. april 2014
Erićeva druga juniorka u Belgiji

Jelena Erić, biciklistkinja CCN Metalca sjajno je vozila trku u Rotselaru u Belgiji i u konkurenciji oko 20 juniorki, koje su startovale sa kadetima, zauzela drugo mesto dok je u apsolutnoj konkurenciji sa dečacima ukupno 24!

- Ovo je dobra priprema za najjaču trku za juniorke u svetu u kategoriji 2.1 “Enerdžgi vaht” u Holandiji od 9. do 12. aprila i na njoj će startovati i Milica Rakić iz BK Novi Sad i Violeta Trifković iz Jednote – kaže Radiša Čubrić, šef stručnog štaba CCN Metalca.- Program u Belgiji i Holandiji finansira CCN Metalac, a upravo je Jelena Erić dobrim rezultatima prošle godine doprinela da Srbija dobije čak četiri mesta na letnjim Olimpijskim igrama mladih u Nankingu. Pomažu nam članovi porodice Van Mehelen koji izuzetno vole biciklizam i domaćini su Jeleni Erić u Belgiji.

Čubrić je istakao da će učešće srpskih mladih biciklistikinja na “Enerdži vaht” trci pomoći i OK Srbije. Na trci u belgiji pre nedelju dana u konkurenciji elita, Jelena Erić je bila 51. i ukupno treća juniorka.

KOMENTARI
  • Marinero

    (Marinero)

    2. apr 2014 21:46h

    Sve cestitke za Jelenu

  • vajs

    Nemanja V. (vajs)

    3. apr 2014 09:52h

    Bravo Jeko!

Da bi postaviti komentar morate biti prijavljeni na sistem